Deli
Preview
ZA OBE DELAVNICI SMO PODALJŠALI ROK ZA ZGODNJO PRIJAVO, PO NIŽJI CENI, DO 1. MAJA 2018. Hvala, ker novico delite z vašimi prijatelji.
USPEŠNA KOMUNIKACIJA Z NAJSTNIKI
Pomladni sončni dnevi nam prebujajo misli na poletje.

To je čas, ko preživljamo več časa s svojo družino kot običajno.
Bliža se konec šolskega leta, vznemirjenost glede zaključnih projektov, počitnice in dopusti.

Starši v tem času doživljamo veliko pritiska... Čutimo odgovornost za šolske obveznosti naših otrok, po drugi strani se zavedamo, da bi moral več delati sam in hkrati nas je strah, da ne bo nič naredil. Kaj narediti da bo prav?
Največ, kar lahko naredite je, da okrepite sebe, da spoznate sebe in da pridobite vzgojno moč. S tem boste znali ustvariti stik in varnost v odnosu z otrokom.

Da bo letos drugače, imate možnost, da se opremite z veščinami, kjer boste ostali stabilni, odločni in povezani starši.
To je namreč tisto, kar otroci od nas najbolj potrebujejo.
Pred poletjem za vas organiziramo delavnico:

Uspešna komunikacija z najstniki - UKN, za starše otrok starih od 10 do 20 let.  

Tukaj si lahko pogledate Vlog, kjer je najstnik povedal, kaj ga osrečuje.
Klikni na VLOG LeoNitka.
 
SEM MAMI, SEM OČI, KI ne ZMORE
Ste utrujeni od lastnega otroka, od nenehnega ponavljanja pravil, groženj in povišanega glasu? Vas otrok ne upošteva oz mu nič ne morete dopovedati? Imate občutek, da ima malček več moči v odnosu kot vi. Nimate sekunde časa?
Poznava vse te občutke, pri štirih malčkih, ki so sedaj že odrasli, sva velikokrat obupana zaspala. Ravno zaradi te izčrpanosti sva začela raziskovati, kaj se dogaja v odnosu z otroki, kako to spremeniti, da se ne ponavlja ves čas. Kako otroku zagotoviti varno čustveno okolje iz katerega se bo lahko razvil v odraslo odgovorno osebo, kar želimo vsi starši.
Za vas sva pripravila delavnico ZMOREM kjer se boste premili z veščinami, kjer boste ostali stabilni, odločni in povezani starši. Delavnica je primerna za starše otrok starih od 0 do 14 let.
To je namreč tisto, kar otroci od nas najbolj potrebujejo.
Poglej si več
 
 
KDO SVA?
Sva popolnoma običajen par. Takšen kot vidva. Sva popolnoma običajna starša in posameznika. Sva človeka s svojimi kvalitetami in seveda tudi primanjkljaji. Ker sva videla, da nam je kdaj v odnosih lepo in drugič grozno, sva to začela raziskovati, študirati... Zato o dinamiki v odnosih ogromno veva v teoriji in znava tudi spraviti v prakso. To, kar delava, tudi živiva. Imava 4 otroke stare od 22 do 29 let, ki živijo samostojno življenje. Sva avtorja knjige Izštekani najstniki in starši, ki štekajo.
Poglej si več

 
 
 
 
 
Vezal - zavod, Kersnikova ulica 6, 1241 Kamnik, Slovenija
 
 

Email Marketing by ActiveCampaign